02.09.2023
Kl 19:30
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 175 kr. (Inkl. gebyr)

Lily Phillips (UK)

Smut (kl. 19.30 på Kolme)

Efter flere udsolgte shows rundt i verden kommer den fremadstormende komiker Lily Phillips til Kolme under Comedy Stop Copenhagen Festival.

Lily Phillips ville skrive et show om feminisme, men endte op med en masse jokes om hendes hunds vagina… Sådan lyder det om hendes seneste show Smut. Phillips er en spændende ny stemme på den engelske stand-up scene, hvor hun hurtigt har fået succes og optrådt på diverse shows og podcasts og hun har sågar optrådt på BBC for stjernekokken Gordon Ramsey.

**** ‘Perfectly judged’ Chortle

**** ‘a feminist with a foul mouth, who will have you in tears of laughter’ Daily Express

**** ‘brought tears to my eyes, hilarious’ Funny Women

**** ‘An hour of non-stop laughing’ Voicemag

**** ‘Comedy fast and furious’ One4Review

**** ‘relatable storytelling’ I Talk Telly

Anbefales ikke til børn under 14år

Comedy Stop Copenhagen forvandler Bremen Teaters nye bar Kolme til en intim comedy club, der står som festivalens mindste og mest intime scene for en række internationale komikere. Kolme ligger lige ved siden af Bremen Teater.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.