Arrangementet er afholdt

Liberty

Support: Magnus Tempels (kl. 21)

Den tidligere Dúné forsanger, Mattias Kolstrup, er tilbage med sit nye soloprojekt – Liberty! – og kommer til Bremen Teater den 7. november.

I 2018 afsluttede Mattias Kolstrup og resten af Dúné en over femten år lang rejse, der har efterladt gruppemedlemmerne med platinsælgende albums, adskillige priser og verdensturnéer i rygsækken. På trods af sin unge alder har Mattias Kolstrup allerede gennemlevet en livsalder i rock n’ roll, og er nu klar til at tage hul på et nyt kapitel, solo-projektet Liberty.

Liberty er et musikalsk projekt, der indkapsler attituden fra 80’ernes punkbevægelse, 70’ernes forgudelse af rockfænomener og lyden af 00’ernes indie rock – og pop. Closure/Viva La Illusion er første mulighed for at stifte bekendtskab med det ambitiøse projekt. Samtidig bliver det første gang, at sløret løftes for musikken på Liberty’s debutalbum ’Haven’t Felt This Great Since 1988’, der kom på gaden i foråret 2020.

– Closure er en personlig historie, hvor Mattias reflekterer over sit netop forliste forhold i en melodisk, dansevenlig, men melankolsk indie-pop basker.

– Viva La Illusion er et punknummer og en samfunds og-selvrefleksion om at løbe rundt i hamsterhjulet med hovedet ned i skærmen, imens vi prøver at fylde vores sjælelige tomrum med overfladiske fiks.

Som en evig rebelsk sjæl udfordrer Mattias nu skæbnen og satser hele butikken med Liberty og sit eget nye pladeselskab, Fickle Binge Records. Det har givet ham fuld kreativ kontrol til at lave kompromisløs, eklektisk og befriende rockmusik, der ikke lefler for nogen som helst – overhovedet. Closure og Viva La Illusion er produceret af veteranproducerne Frederik og Fridolin Nordsø samt det unge producertalent Arto Eriksen og Mattias selv.