Arrangementet er afholdt

LearnX-dagen

Vi vil gerne invitere alle landets virksomheder og arbejdspladser med til en spændende foredragsdag om ledelse – som skal afholdes på Bremen Teater i København. 

Glæd jer til:

Sociolog og forfatter Anette Prehn er klar med et inspirerende foredrag om hjernesmart ledelse. Få værktøjerne til at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere, der gør dem mere åbne for forandringer, og som fremmer læring og trivsel og begrænser negativ stress og dårlige sociale miljøer.

Arbejdsglædeekspert og forfatter Jon Kjær Nielsen er klar med et underholdende foredrag om ledelse og om arbejdsglæde. Jon er en af landets dygtigste oplægsholdere, når det gælder arbejdsglæde, håndtering af forandringer, og at skabe øget engagement på arbejdspladsen.

Forfatter og ekspert i positiv psykologi René Oehlenschlæger er klar med et motiverende foredrag om glæden ved at være leder, hvor du vil få strategier til at finde, fremkalde og fastholde glæden ved at være leder. René er forfatter til bogen “Stærkere”, som handler om at håndtere sine styrker og svagheder.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen, og er klar med en lækker minibuffet med kanapéer, snacks, salat, brød, vand og sodavand.