05.09.2023
Kl 13:00
Dørene åbner kl 12:00

LearnX

(kl. 13)

Virksomheder og arbejdspladser inviteres til tre spændende foredrag om samarbejde, trivsel og adfærd – som skal afholdes på Bremen Teater i København.

Glæd jer til:
Speciallæge og bestsellerforfatter Imran Rashid er klar med et tankevækkende foredrag om vores sundhed. Hør hvordan at I kan øge jeres mentale overskud, få større fokus og fastholde evnen til at være nærværende – og hvad den digitale udvikling har gjort ved vores fysiske og mentale sundhed.

Kultursociolog Emilia van Hauen er klar med et inspirerende foredrag om den unge generation og de krav de stiller til fremtidens arbejdsplads. Lær at forstå hvad der driver den unge generation, og hvordan I skal motivere dem, for at skabe det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen.

Adfærdsdesigner Henrik Dresbøll er klar med et underholdende foredrag om vaner og adfærd. Hør hvordan at I skaber gode vaner og bryder de dårlige – og få et indblik i adfærden bag forandringer. I vil lære hvordan man kommer fra tanke til handling, og hvordan man kan få succes med forandringsprocesser og omlægning af vaner.

PROGRAM:
13.00 Velkommen til LearnX-dagen – om samarbejde, trivsel og adfærd
13.05 IMRAN RASHID: Sunde digitale vaner – om trivsel og mentalt overskud
13.50 Pause
13.45 EMILIA VAN HAUEN: De unge viser vejen til fremtiden – om fremtidens arbejdsplads
14.50 Pause
15.05 HENRIK DRESBØLL: Det svære første skridt​ – om vaner og adfærd
15.50 Tak for i dag