Arrangementet er afholdt

Lars Seier

et roadtrip

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet med Lars Seier Christensen den 22. marts. Det har ikke været muligt at finde en ny dato, så arrangementet er desværre aflyst. Billetter refunderes af Ticketmaster.

———————–
Lars Seier Christensen og Hanne Sindbæk har netop udgivet den biografiske rundrejse ”Seier – et roadtrip”, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv, og i 2021 tager den succesrige erhvervsmand og forfatteren på endnu en rejse sammen, når de besøger Bremen Teater den 22. marts og inviterer til samtaler med emner som hvor kommer vi fra, hvor skal vi hen – og hvad skal vi drikke?

Det er blevet til mere end 100 timers samtaler mellem Hanne Sindbæk og Lars Seier i bogen Seier – et roadtrip. Samtaler om Trump, Boris og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om Liberal Alliances opbygning, storhed og fald, og om den slags mad, der er kirsebærret på toppen af Maslovs behovspyramide. Om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og om vi i virkeligheden blot er brikker i en kosmisk computersimulation.

Den 22. marts kan publikum se frem til en liveoplevelse, hvor de kommer bag om manden og fænomenet Lars Seier gennem samtaler om livet, forretningerne, inspirationskilderne, passionerne og alt det imellem.

Siden Lars Seier i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunne finde ét, og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Samtidig har han kastet store penge og meget energi ind i et nyt højteknologisk Blockchainprojekt, Concordium, som han håber bliver hans livs bedste forretning.

Hanne Sindbæk er journalist, forfatter og foredragsholder med et skarpt blik for dansk erhvervslivs top. Hun har seks portrætbøger bag sig om blandt andre Anders Samuelsen, Herman Salling og Fritz Schur, og senest har hun fortalt historien om Novo Nordisk i bogen De renfærdige. Hanne Sindbæk har kendt Lars Seier siden 2003, hvor hun skrev det første store magasinportræt af ham.