11.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Lars Lilholt

Julekoncert

Lars Lilholts jule-folk-band spiller koncert på Bremen Teater den 11. december!

Lars Lilholts jule-folk-band er et helt unikt 12 mands akustisk m/k folk-band, bestående af Lars Lilholt Band + fire af hans folkemusikvenner.

Instrumenteringen består af violiner, banjo, guitarer, mandoli, jødeharpe, sækkepiber, nyckelharper, fløjter, drejelire, kontrabas, klaver og trommer, samt en masse sang.
Repertoiret er, som Lars siger; “De sange vi altid har sunget omkring juletræet i min familie”.
Lige fra den første jul i Aalborg kan jeg huske min far spillede violin og min farbror klaver. Min bedstefar slog takten med stokken, mens tanter, onkler, kusiner og fætre skrålede løs til alt fra ”Julebal i Nisseland”, ”Højt Fra Træets Grønne Top”, til ”En Rose Så Jeg Skyde”.

Både juleaften og lillejuleaften, i den mørkeste coronatid, hvor vi sad i små grupper, spillede julefolkbandet sig ind i de danske stuer på TV2 og skabte et varmt sammenhold.

Du kan nu opleve en koncert med vores allermest elskede danske julesange i fremragende arrangementer, bundet sammen af Lilholt selv, – samt et par af Lilholts egne julesange, som også er med i koncertens repertoire. Publikum kan glæde sig Lilholts juleband, som vil sørge for at alle kommer i rigtig julestemning.