26.01.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00

Koppel/Sonne/Binzer

(kl. 21)

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Kristoffer Sonne og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig.

Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske bagage og kompositoriske klenodier – og der er lagt op til grovswingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden.

Benjamin Koppel – saxofon
(har spillet med bla. jazzstjerner som Phil Woods, Paul Bley, Joe Lovano, Brian Blade og i danske sammenhænge som Moonjam, Alberte Winding, Pede B, mv.)

Kristoffer Sonne – trommer
(har spillet med Elton John, Paul McCartney, Backstreet Boys, James Morrison, Dolly Parton, Willie Nelson og Cat Stevens)

Jacob Binzer – guitar
(spiller med D-A-D samt med topnavne som fx Chris Cornell)

Laust Sonne – trommer
(spiller med D-A-D, været ankermand i bands som Dear og Bugpowder, og arbejdet med bl.a. Kira Skov, Eve, Tim Christensen, mv.)

Anders Koppel – hammond orgel
(har spillet med bl.a. Savage Rose, Bazaar samt jazzstjerner som Kenny Werner og Miroslav Vitous)