08.03.2021
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Kongernes Fald

Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen - forsoningen

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet med Kongernes Fald den 8. marts, men det er lykkedes at finde en ny dato til arrangementets, så Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen nu kommer til Bremen Teater den 22. november 2021. Billetkøbere vil modtage yderligere information fra Tikko.

————————
Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen ser på denne aften tilbage på dansk speedways storhedstid og på de dramatiske stridigheder, der opstod, da de tre ærkerivaler blev bragende uvenner. De tre speedwaylegender kommer nu til Bremen Teater i forsøget på – en gang for alle – at begrave de stridigheder, som kastede lange skygger over en af Danmarkshistoriens mest succesrige sportslige epoker.

Historien om dansk speedways storhedstid handler også om et nært bånd mellem tre stolte mænd, en sønderjyde, en vestjyde og en nordjyde. I takt med tiden og den store succes skiftede det fra venskab til iskold rivalisering – båret af deres ambition om hver især at blive den bedste og vinde guld til Danmark. De tre speedwaylegender fortæller om deres interne magtkampe, venskaber, ambitioner og vindermentalitet. Om deres håb og drømme – og om den tragiske ulykke der ramte Erik Gundersen i et uhyggeligt massestyrt i hold-VM-finalen i 1989.

Som vært og ”fredsmægler” har de tre legender peget på journalisten og speedwayeksperten Ib Søby, som i 20 år var en folkekær speedwaykommentator.