Arrangementet er afholdt

Knud Romer & Kenneth Thordal

Tilfældets Musik

Forfatter og samfundsdebattør Knud Romer fortæller om magien i tilfældige møder og musiker Kenneth Thordal synger og spiller til den 30. oktober på Bremen Teater. 

Med en håndfuld fortællinger og sange tager Romer og Thordal dig med på rutsjebanetur i flippermaskinen, som er vores liv. Vi bliver skudt fra person til person – og nogle gange er det et lykketræf og andre gange sort uheld. Men vi er kun til i kraft af hinanden – og fire håndtryk væk fra resten af verden. De mest usandsynlige møder forvandler den vilkårlige vrimmel af mennesker til mønstre og figurer, der pludselig giver mening lige som stjernebilleder på himlen

Tilfældets musik er en aften om fortryllelsen i tilfældighedernes spil – og det er op til dig at gøre tilfældet muligt.

Knud Romer er skønlitterær forfatter, foredragsholder, radiovært, skuespiller og flittig samfundsdebattør. Hans bøger har vundet et hav af priser, blandt andet De Gyldne Laurbær. I 2021 modtag han Hørups Debatpris for sin vilje og evne til at deltage i den offentlige samtale.

Kenneth Thordal er sanger, sangskriver og musiker. Har udgivet en masse albummer og lavet endnu mere musikteater blandt andet flere store forestillinger for Det Kongelige Teater. Er desuden filmkomponist, landets mest brugte musicaloversætter samt klummeskribent i Politiken.