21.09.2022
Kl 08:30
Dørene åbner kl 08:00

KICK OFF DAGEN

om det gode arbejdsliv (8.30)

Oplev en underholdende dag på Bremen Teater i København med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til:
Tidligere elitecykelrytter Mads Herschend er klar med et inspirerende foredrag om motivation og forandringer – og hvordan at man skaber medgang, når man er i modgang.

Tidligere stewardesse Connie Svendsen er klar med et sjovt foredrag om brok. Hør hvordan at vi kan fastholde motivationen, gejsten og glæden ved at gå på arbejde – og sige farvel til brokrøvene

Den kendte dokumentarist, forfatter og debattør Lisbeth Zornig Andersen er klar med et livsbekræftende foredrag om mental sundhed og trivsel – og om at finde energien og det gode humør..

Motivationseksperten Mark Anthony er klar med et forrygende oplæg om motivation, lyst og vilje. Mark er en af de landets førende kapaciteter, når det handler om at skabe og fastholde motivation.

Ledelseseksperten Nils Villemoes er klar med et sjovt oplæg om ledelse og samarbejde. Med masser af humor spidder han samfundsudviklingen, og de ledelsesteorier og begreber vi bruger både professionelt og privat.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice.
Frokost: Lunch-bag med oksefilet i tern, spinat, mandler og svampe. Pastasalat med kylling og pesto. Små kartofler vendt med tomat og urter. 2 slags ost med nødder og oliven. Hummus, hjemmebagt brød, frugt, vand og sodavand.
Eftermiddag: Kage.