06.09.2021
Kl 08:45
Dørene åbner kl 08:00
Pris: 1125 kr. (Eks. gebyr)

Kick Off Dagen

Om trivsel og arbejdsglæde i København (kl. 8.45)

Oplev en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Bremen Teater, som er klar til at give dig ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge din trivsel og arbejdsglæde.

Oplev tidligere medlem af Sirius-patruljen Christian Liebergreen i et motiverende oplæg om samarbejde og kommunikation. Christian Liebergreen medvirker i den seneste sæson af ‘Kurs Mod Nord’ på TV2, hvor han sejler med Beha-familien til Svalbard. Oplev også ledelseseksperten Josefine Campbell, som er klar med et tankevækkende oplæg om mental agilitet. Josefine har en baggrund som ekstern lektor på CBS, og er tidligere firedobbelt Danmarksmester i Jiu Jitsu.

I kan også opleve Tommy Krabbes sjove foredrag om arbejdsglæde. Med humor og tyk ironi fortæller han, hvor forfærdeligt arbejdsglæde og forandringer er. Den populære radiovært Ditte Okmann er klar med et underholdende foredrag om at turde sige sin mening. Ditte er kendt fra radioprogrammet ‘Det, vi taler om’, hvor hun hver uge vender ugens kulørte begivenheder, og råt for usødet siger sin mening – selv om den politisk ukorrekt. Til sidst kan du opleve Chris MacDonald i et motiverende foredrag om præstation og trivsel. Chris kombinere humor, inspiration og solid videnskab, og stiller skarpt på de fundamentale behov, der øger vores motivation og trivsel.

I løbet ad dagen bliver du forkælet med kulinariske oplevelser. Vi starter med morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice – og til frokost tilbyder vi en lækker lunch-bag med cæsarsalat med kylling, tzatziki, frikadeller, kartofler vendt med friske krydderurter og olie-eddike, ost med syltede valnødder, brød bagt med soltørrede tomater og timian, samt frugt, vand og sodavand. ​Om eftermiddagen er vi klar med chokoladebrownie med chokolademousse og jordbær.

PROGRAM:
08.45 Ankomst og morgenmad
09.30 Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.35 CHRISTIAN LIEBERGREEN: Samarbejde og kommunikation
10.20 Pause
10.40 JOSEFINE CAMPBELL: Mental agilitet – bliv agil med en kampklar hjerne
11.25 Pause
11.45 TOMMY KRABBE: Den trælse organisation – et sjovt foredrag om arbejdsglæde
12.30 Pause med frokost
13.30 DITTE OKMAN: #Tyndogrig – at turde sige sin mening
14.15 Pause med kage
14.35 CHRIS MACDONALD: Ikke til forhandling – Livets ligning
15.20 Tak for i dag