16.01.2023
Kl 09:15
Dørene åbner kl 08:30

KICK OFF DAGEN

(kl. 9.15)

Oplev en underholdende dag på Bremen Teater i København med fem fantastiske foredrag om motivation og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til:
Ledelsesrådgiver PIA HAUGE er klar med et inspirerende foredrag om effektivitet på arbejdspladsen. Hvordan kan man blive mere effektiv ved at holde flere pauser? Foredraget er baseret på bogen ”Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde”

Erhvervspsykolog JACOB PALMQVIST er klar med en energifyldt foredrag om kommunikation på arbejdspladsen. Jacob vil udfordre jeres gamle vaner og adfærdsmønstre og styrke jeres kommunikationsteknikker.

Antropolog og forfatter DENNIS NØRMARK er klar med et tankevækkende foredrag om prioritering af arbejdsopgaver. Hør hvordan at vi kan undgå at drukne i møder, kontrol og dokumentationskrav. Med simple adfærdsændringer kan vi forhindre pseudoarbejde i at opstå, så vi for alvor kan komme tilbage til at lave det, som skaber værdi.

Sociolog og bestsellerforfatter ANETTE PREHN er klar med et forrygende foredrag om vaner og forandringer. Få værktøjerne til at gøre forandringsparathed til en god vane og bliv klogere på din hjernes spilleregler. Hvordan styrker man sit mentale beredskab, og gør hjernen til en medspiller fremfor en modspiller?

TV-vært CLEMENT KJÆRSGAARD er klar med et underholdende og anderledes foredrag om hvorfor at forandring er så svært. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og vundet flere TV-priser.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.