20.09.2023
Kl 09:15
Dørene åbner kl 08:30

KICK OFF DAGEN

(9.15)

Oplev en underholdende dag på Bremen Teater i København med fem fantastiske foredrag om ledelse og forandringer. Mød nogle af landets bedste foredragsholdere, der er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og redskaber der vil styrke dine kompetencer som leder.

Glæd jer til:
Etnolog og livsstilsekspert JULIA LAHME er klar med et inspirerende oplæg om generationsmødet på arbejdspladsen. På mange arbejdspladser er der udfordringer med at få mødet mellem generationerne til at lykkes. Der opstår situationer, som ikke kan forklares med kompetencer, men som nærmest ligner grundlæggende kulturforskelle mellem generationerne. Rekrutteringen bliver kompliceret, og det samme gør fastholdelsen af medarbejdere, og den generelle medarbejdertilfredshed. Hør hvordan at I kan gøre generationsmødet på jeres arbejdsplads til en succes.

Ledelsesrådgiver ANDREAS GYLLING ÆBELØ er klar med et livsbekræftende oplæg om diversitet og inklusion på arbejdspladsen. De fleste ledere ønsker at skabe en tryg og mangfoldig arbejdsplads med blik for minoriteter – men hvordan sikres det i praksis og hverdag? Med udgangspunkt i sin erfaring som medarbejder med minoritetsbaggrund og som leder med ansvar for diversitet og inklusion, giver Andreas jer redskaberne til at styrke jeres egen diversitet og inklusion.

Ledelsescoach SIGNE BIERING er klar med et tankevækkende oplæg om at få succes med internationale medarbejdere på arbejdspladsen. Ca. 10 procent af arbejdsstyrken i Danmark er udenlandsk arbejdskraft. Hvad betyder det for vores kultur på arbejdspladsen? Kan vi tilpasse os, så de føler sig velkomne – og må vi stadig tale dansk?

Direktør for Nordea Fonden HENRIK LEHMANN ANDERSEN er klar med et spændende oplæg om autentisk ledelse, hvor I får konkrete ledelsesværktøjer der virker. Hør hvordan at I med en struktureret, humoristisk og let afkodelig indsats kan opbygge en masse social kapital og skabe vigtige relationer til medarbejderne på arbejdspladsen.

Professor i filosofi VINCENT F. HENDRICKS er klar med underholdende oplæg, hvor han fortæller hvordan vi kan genvinde vores frie vilje og selvstændighed – og blive til bedre mennesker. Vincent vil gennem videnskabelige og filosofiske overvejelser og egne refleksioner argumentere for, at vi med klassiske dyder kan generobre vores autonomi og vende verden.

Vi tager os selvfølgelig af forplejningen i løbet af dagen med god mad lige fra morgenstunden.

Morgenmad: Croissanter, yoghurt, frugt, kaffe, te og juice.
Frokost: Lunch-bag med oksefilet i tern, spinat, mandler og svampe. Pastasalat med kylling og pesto. Små kartofler vendt med tomat og urter. 2 slags ost med nødder og oliven. Hummus, hjemmebagt brød, vand og sodavand.
Eftermiddag: Kage.

PROGRAM:
08.30 Ankomst – med croissanter, yoghurt, frugt, kaffe, te og juice.
09.15 Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.20 JULIA LAHME: Gør generationsmødet på arbejdspladsen til en succes
10.05 Pause
10.25 ANDREAS GYLLING ÆBELØ: Diversitet og inklusion på arbejdspladsen
11.10 Pause
11.30 SIGNE BIERING: Få succes med internationale medarbejdere og kollegaer
12.15 Pause med frokost
13.15 HENRIK LEHMANN ANDERSEN: Kløgt og knofedt – om autentisk ledelse i det virkelige liv
14.00 Pause med kage
14.30 VINCENT F. HENDRICKS: Vend verden – genvind autonomien i en digital tidsalder
15.15 Tak for i dag