15.11.2021
Kl 08:30
Dørene åbner kl 08:30

Kick Off Dagen

Om trivsel og arbejdsglæde i København (kl. 8.30)

Nu kan virksomheder og arbejdspladser opleve en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Bremen Teater, som er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Glæd jer til at opleve forandrings- og kommunikationseksperten Tommy Krabbes i et nyt inspirerende foredrag om kommunikation på arbejdspladsen – og stresseksperten Henrik Krogh er klar med et nyt tankevækkende foredrag om trivsel. I kan også opleve adfærdsdesigner Henrik Dresbøll tale om forandringsledelse, adfærd og nye vaner – og så er hjerneforsker Ann E. Knudsen klar med et underholdende foredrag om den lille forskel på mænd og kvinder. Til sidst er fotografen Daniel Rye, manden der var gidsel hos Islamisk Stats i 13 måneder, klar med et livsbekræftende foredrag om folk som er på flugt fra de verdensomspændende klimaforandringer.

I løbet ad dagen bliver I forkælet med kulinariske oplevelser. Vi starter med morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice – og til frokost tilbyder vi en lækker lunch-bag med pestomarineret kylling og bulgursalat, hummus, frikadeller, kartofler vendt med friske krydderurter, ost med oliventapenade, brød bagt med soltørrede tomater og timian, samt frugt, vand og sodavand. ​Om eftermiddagen er vi klar med skovbærfromage med jordbær.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en fantastisk dag.
PROGRAM:
08.30 Ankomst og morgenmad
09.15 Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.20 TOMMY KRABBE: Følg blobfisken – om kommunikation i virkeligheden
10.05 Pause
10.25 HENRIK KROGH: Kernetrivsel
11.10 Pause
11.30 HENRIK DRESBØLL: Din hjerne snyder dig – effektive forandringer og gode vaner
12.15 Pause med frokost
13.15 ANN E. KNUDSEN: Den lille forskel på mænd og kvinder
14.00 Pause med kage
14.30 DANIEL RYE: På flugt fra klimaforandringer – et anderledes foredrag om trivsel
15.15 Tak for i dag