Arrangementet er afholdt

Kick Off Dagen

Om trivsel og arbejdsglæde i København (kl. 9)

Oplev en underholdende dag med fem fantastiske foredrag. Vi har samlet fem af landets bedste foredragsholdere på Bremen Teater, som er klar til at give dig og dine kollegaer ny energi, stof til eftertanke og inspiration til at øge jeres trivsel og arbejdsglæde.

Oplev den tidligere jægersoldat Erik B. Jørgensen, som er kendt fra TV2-programmet “Korpset”, i et inspirerende foredrag om samarbejde. Mette Bloch, som er tidligere dobbelt verdensmester i roning, er klar med et energifyldt foredrag om motivation, og kommunikationseksperten Rune Strøm kan opleves i et tankevækkende foredrag om konflikthåndtering. I kan også opleve ledelseseksperten Mads Qwist i et forrygende foredrag om mentalt overskud – og antropolog, museumsdirektør og tidligere pelsjæger Rane Willerslev, er klar med et underholdende foredrag om kreativitet, nysgerrighed og at tænke vildt.

I løbet ad dagen bliver I forkælet med kulinariske oplevelser. Vi starter med morgenbrød, pålæg, yoghurt, kaffe, te og juice – og til frokost tilbyder vi en lækker lunch-bag med cæsarsalat med kylling, tzatziki, frikadeller, kartofler vendt med friske krydderurter og olie-eddike, ost med syltede valnødder, brød bagt med soltørrede tomater og timian, samt frugt, vand og sodavand. ​Om eftermiddagen er vi klar med chokoladebrownie med chokolademousse og jordbær.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en fantastisk dag.

PROGRAM:
09.00 Ankomst og morgenmad
09.45 Velkommen til KICK OFF DAGEN
09.50 RUNE STRØM: Den gode arbejdsplads – om konflikthåndtering
10.35 Pause
10.55 ERIK B. JØRGENSEN: Sammenhold eller gå kold – om at skabe fælles fodslag
11.40 Pause
12.00 METTE BLOCH: Vind med vilje​ – motivation til at nå sine mål
12.45 Pause med frokost
13.45 MADS QWIST: Bedst når det gælder​ – om mentalt overskud
14.30 Pause med kage
15.00 RANE WILLERSLEV: Tænk vildt
15.45 Tak for i dag