Arrangementet er afholdt

José Gonzáles

'A TIGER IN PARADISE' (FILM) + LIVE & Q&A

Han var nærmest egenhændig ansvarlig for folk-musikkens genopstandelse i starten af årtusindet. José Gonzáles kommer til Bremen Teater under CPH:DOX med film, Q&A og sine akustiske sange live.

På trods af at José González kun har udgivet fire soloalbum i sin 20 år lange musikkarriere, har han alligevel mere end millard streams af sin musik. Den tidligere biokemi-studerende har sideløbende med musikken også en interesse for filmmediet, hvilket fik ham op på det store lærred under CPH:DOX i 2010 med filmen ‘The Extraordinary Ordinary Life of José Gonzalez’.

I år gæster José for første gange festivalen i kød og blod med en modereret samtale, hvor han mellem spørgsmålene tilmed vil spille nogle sange akustisk. Anledningen er verdenspremieren på filmen ’A Tiger in Paradise’, som vi starter aftenerne med. Bag filmen står Ruben Östlunds Cannes-vindende hold (Mikel Cee Karlsson som instruktør og Erik Hemmendorff som producer) og sammen med José har de skabt en eksistentiel og æstetisk gennemført film, der med sort humor og gensidig tillid tager os med på en surrealistisk rejse langt ind i det ulmende kaos i Gonzalez’ indre.

Varighed: 120minVarm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation