25.10.2022
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Johnny Madsen

Danmarks største nulevende rocklegende

De fleste danskere har oplevet Johnny Madsen på mindst én af landets mange musikscener. Nu debuterer han endelig på foredragsscenen med anekdoter og røverhistorier fra en enestående karriere. Men hør også om nogle af Johnny Madsens skæve vinkler, holdninger, hans maleri og meget mere på Bremen Teater den 26. oktober 2022.

Vi er enormt stolte og glade for at kunne byde velkommen til en hel unik aften i selskab med en af Danmarks største musikere. Johnny Madsen spiller for udsolgte huse i hele landet, men nu har du muligheden for at høre anekdoterne bag sangene, røverhistorierne fra backstage og fortællinger om en bemærkelsesværdig karriere, der startede hjemme på Thyborøn/Lemvig-egnen.

Rockstjerne fra den danske vestkyst
Johnny Madsen har altid sat en ære i at skille sig ud fra mængden. Og det må man sige, han gør – med stor succes. Den imponerende karriere startede i lokale bands hjemme i Vestjylland, hvor man ikke reklamerede med store drømme om succes og berømmelse. I dag har den folkekære musiker været en integreret del af den danske musikscene i mere end 30 år, og til Madsens koncerter skråler både unge og gamle stadig med på hits som ‘Færgemanden’, ‘Æ kør’ o æ motorvej’ og ‘Udenfor Sæsonen’. Udover en imponerende musikkarriere er Johnny Madsen en respekteret kunstmaler og har galleri på Fanø.

I samtale med Henrik Røde Jensen, Johnny Madsens livslange ven og tidligere tourmanager.