05.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Eks. gebyr)

John Bishop (UK)

Den britiske komiker John Bishop, der har haft sit eget show på BBC og er tilbagevendende gæst på ”Michael McIntyre’s Comedy Road Show”, ”Mock The Week”, ”Live At The Apollo”, ”QI” og ”Have I Got News For You”, kommer til Bremen Teater i København den 5. oktober med sit nye show.

Siden John Bishop i 2000 gjorde sin entré på comedyscenen for første gang, har han opnået stor succes med sine egne comedy-, entertainment- og dokumentarshows bl.a. ‘The John Bishop Show’ (BBC1), ‘John Bishop’s Only Joking’ (Sky1) og ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1). John Bishop har tidligere turneret rundt i Storbritannien og Irland med sine udsolgte shows ‘Winging It‘, ‘Supersonic’, ‘Rollercoaster’ og ‘Sunshine’, som er blevet set af op imod 2 millioner mennesker. Efter succesen i hjemlandet, glæder han sig nu til at indtage Danmark med sin tilbagelænede komik.

______________________________________________________________________

I henhold til Statsministeriets anvisninger er Bremen Teater lukket med øjeblikkelig virkning til og med 30. marts.

Vi forsøger at flytte alle arrangementer til en ny dato og melder ud omkring de enkelte arrangementer, når vi ved mere.

Har du billet til et af vores arrangementer i den berørte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi ikke kan besvare alle spørgsmål nu og her.

Vi følger udviklingen nøje og informerer løbende via vores hjemmeside og Facebookside.