02.11.2021
Kl 19:30
Dørene åbner kl 18:30

John Bishop (UK)

(kl. 19.30)

Det er desværre ikke muligt at afholde showet med John Bishop den 2. november, men det er lykkedes at finde en ny dato til showet, så John Bishop nu kommer til Bremen Teater den 24. maj 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye dato den 24. maj 2022.

John Bishop har sendt en lille udtalelse om flytningen:

Hello,
Hope you’re all doing ok? Thank you for buying a ticket to my live show. Due to the ongoing covid pandemic we sadly have to move the date again. The revised date is May 24th, 2022.
Best wishes, take care, and looking forward to seeing you on the other side.
John x

——————————

Den britiske komiker John Bishop, der har haft sit eget show på BBC og er tilbagevendende gæst på ”Michael McIntyre’s Comedy Road Show”, ”Mock The Week”, ”Live At The Apollo”, ”QI” og ”Have I Got News For You”, kommer til Bremen Teater i København den 2. november 2021 med sit nye show.

Siden John Bishop i 2000 gjorde sin entré på comedyscenen for første gang, har han opnået stor succes med sine egne comedy-, entertainment- og dokumentarshows bl.a. ‘The John Bishop Show’ (BBC1), ‘John Bishop’s Only Joking’ (Sky1) og ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1). John Bishop har tidligere turneret rundt i Storbritannien og Irland med sine udsolgte shows ‘Winging It‘, ‘Supersonic’, ‘Rollercoaster’ og ‘Sunshine’, som er blevet set af op imod 2 millioner mennesker. Efter succesen i hjemlandet, glæder han sig nu til at indtage Danmark med sin tilbagelænede komik.