04.12.2021
Kl 17:00
Dørene åbner kl 16:00

John

Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen (kl. 17)

På ryggen af den fantastiske modtagelse gentager Rasmus Bjerg succesen i 2021, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.
Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg kommer til Bremen Teater i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester under kyndige ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

”Det skal ikke være så pænt og fornemt, men en folkefest!”
Det bliver en folkefest for hele familien”, for store og små. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

Andre datoer