25.03.2023
Kl 20:30
Dørene åbner kl 19:30

JOAN BAEZ, I AM A NOISE

(kl. 20:30)

Åbenhjertigt og gavmildt portræt af folk-legenden og aktivisten med den utrolige stemme, der var Bob Dylans muse og som i en alder af 82 år fortsat kæmper den gode kamp. En visuel dagbog fra et musikalsk ikon.

I en solbeskinnet luksushytte i Woodside, Californien, møder instruktørerne den nu 82-årige Joan Baez. Hun er en af det 20. århundredes største folk-sangerinder og aktivistiske stemmer, og her i karrierens efterår stråler hun forstat. ’Joan Baez, I Am A Noise’ er bygget op som en visuel dagbog forankret i Baezs ekstraordinære arkiv, heriblandt nyopdagede hjemmevideoer, dagbøger, kunstværker og lydoptagelser. Samtidig fortæller sangerinden bemærkelsesværdigt ærligt og afslørende om sit liv på og uden for scenen – fra hendes livslange psykiatriske kampe til hendes utallige aktivistiske mærkesager med blandt andre Dr. Martin Luther King og videre til en hjerteskærende romance og det musikalske makkerskab med en ung Bob Dylan. Et brændende ærligt blik på en levende legende, der aldrig har fortalt den fulde sandhed om sit liv – indtil nu.

Varighed: 110min

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation