08.03.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Jason Manford (UK)

Jason Manford kommer til Bremen Teater i København den 8. marts 2023 med sit nye comedyshow. 

Den britiske komiker Jason Manford har slået sine folder i et væld af TV-shows som QI, 8 Out of 10 Cats og Live At The Apollo. Han er inspireret af navne som Billy Connolly og Peter Kay og har blandt andet en Chortle Award på samvittigheden. Til marts slår han vejen forbi Bremen Teater med et helt nyt comedyshow.

Sideløbende med sin karriere som komiker, har han begået sig som skuespiller, forfatter, operasanger og musicalstjerne og meget mere. Han har medvirket i et hav af populære tv-shows og tv-serier, været på turné med tenor Alfie Boe, spillet med i West End musicalen Sweeney Todd, og udgivet et album, der kort sagt har sikret ham stjernestatus i hjemlandet.

I år er han dog vendt tilbage til, hvor det hele startede, nemlig live standup disciplinen, hvor han lige nu er i fuld gang med en omfattende UK & Ireland Tour. I 2023 kan danske fans glæde sig til at opleve den populære komiker fra Salford, når han besøger Bremen Teater.

“Manford successfully straddles the line between contemporary stand-up
and old-school mainstream entertainment.” – The Guardian

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation