Arrangementet er afholdt

Jan Hellesøe

Forudsigelser (kl. 14)

Manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe gæster Bremen Teater til foråret med sit nye show ‘Forudsigelser’.

“Hvordan i al verden gjorde han det…..!?” Er ofte ordvalget efter man har set Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjernemanipulator rammer Bremen Teater i foråret, hvor han vil fucke med vores hjerner med sine uforklarlige manipulationer.

Du har sikker set Hellesøe på TV i “Fuckr med dn hjerne” eller “Manipulator” på DR1, hvor han hypnotiserer og laver psykologiske manipulationer med både kendte og ukendte mennesker. Nu er det muligt at se ham udføre sine forførende umuligheder i København på Bremen Teater.

Hellesøe fortæller om showet: “Det bliver et show hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt, så vil jeg levere et show der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet. Men jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst”.

Jan Hellesøe har kaldt showet for ‘Forudsigelser’ da der ligger så mange spændende facetter i udtrykket. Hvad ville du for eksempel forudsige, hvis du kunne? (ud over næste uges lottotal). Er der noget du ikke ville vide, hvis man kunne forudsige det?

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation