01.09.2023
Kl 22:00
Dørene åbner kl 21:30
Pris: 175 kr. (Inkl. gebyr)

Helen Bauer (UK)

Grand Supreme Darling Princess (kl. 22 på Kolme)

Den britiske komiker Helen Bauer, som er kendt fra Live at the Apollo, kommer til Bremen Teater under Comedy Stop Copenhagen. 

Hun har optrådt på Live at the Apollo, Late Night Mash og nomineret som årets ‘ Best Newcomer’ til Edinburgh Comedy Awards. Nu er hun klar med et nyt show om alle kvinderne i hendes liv. Om hendes mor/veninde og den pige der var ond mod hende i 2008…. og Disney prinsesser naturligvis!

Sticking out for all the right reasons **** (Scotsman).

Utterly brilliant **** (List).

Anbefales ikke til børn under 16 år

Comedy Stop Copenhagen forvandler Bremen Teaters nye bar Kolme til en intim comedy club, der står som festivalens mindste og mest intime scene for en række internationale komikere. Kolme ligger lige ved siden af Bremen Teater.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.