Arrangementet er afholdt

Hav & Kamal

Uden Filter Live (21)

Danmarks farligste urban platform er tilbage i liveformat, når Hav & Kamal indtager Bremen Teater! 

Navne som L.O.C, Gilli, Artigeardit, Mahamad Habane og Node har været i den varme stol og delt ud af røverhistorier hos Hav og Kamal i et landets hurtigst voksende YouTube-programmer, Uden Filter.

Med udsolgte shows i København og Aarhus gjorde drengene med skarp humor, vanlig charme og overdådigt selskab aftenen til det eneste sted, du havde lyst til at være.

Der er vanen tro ingen nykker, facader eller hemmeligheder, når Hav og Kamal inviterer deres gæster i studiet i Uden Filter. Det er lige på og hårdt – af kulturen til kulturen. De to værter har på deres helt egen facon skabt et rum, hvor deres gæster deler ud af alle de historier, der normalt kun er forbeholdt vennerne. Nu kan du komme med indenfor i studiet og udenom facaden – der hvor alle de gode historier bliver fortalt.

Efter et vanvittigt 2022 fortsætter Hav og Kamal stilen i 2023, når indtager Bremen Teater, hvor du kan opleve et af landets mest populære makkerskaber live på scenen.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation