Arrangementet er afholdt

Grin Til Gavn

(Kl. 16)

Red Barnet og Bremen Teater inviterer publikum indenfor til masser af grin!
Med komikere: Carsten Bang, Carsten Eskelund, Frederik Rosgaard, Kasper Gross, Mikkel Rask, Natasha Brock, Per Sodemann, Victor Lander, Thomas Warberg, Jakob Svendsen, Pelle Lundberg og Morten Wichmann.

I 2022 åbnes dørene for Grin til Gavn i Bremen Teater. Årets værter er Martin Nørgaard og Ane Høgsberg.

Igen i år bliver der mulighed for et godt grin i en god sags tjeneste. Velgørenhedsshowet ’Grin til Gavn’ ruller nemlig hen over scenen i København, og en lang række af landets allerbedste komikere står klar. Der er noget at glæde sig til!

Alle komikere stiller gratis op og donerer deres tid og talenter til fordel for Red Barnets arbejde med udsatte børn i Danmark og resten af verden. Det sker, selv om underholdningsbranchen har været igennem et udfordrende år på grund af coronakrisen, hvorfor mange komikere også er ramt økonomisk. Det er Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen, meget taknemmelig for.

– Det er simpelthen så fantastisk, at komikerne i en tid med corona og alle de udfordringer, der følger med, har fundet overskud til at være med i år. Uden dem var der intet show. Og i år stiller vi med et meget stærkt hold, så jeg tør godt love en underholdende oplevelse til dem, der har brug for et godt grin og samtidig gerne vil støtte et godt formål i juledagene, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Overskuddet fra velgørenhedsshowet går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og resten af verden.

Aldersgrænse 15 år.
_______________________________
Spillested: Bremen Teater, København
Varighed: 2 timer og 30 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.
Arrangør: Bremen Teater