02.02.2024
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Inkl. gebyr)

Girls in Airports

Girls in Airports kommer til Bremen Teater med deres lydunivers bestående af moderne jazz, global folklore, minimalisme og synthesizer-musik.

Girls in Airports er aktuelle med deres ottende album med titlen ‘How It Is Now’.

Martin Stender om det nye album: ”På ‘How it is Now’ har vi forsøgt at begrænse hvert instruments rolle, så der er masser af plads i musikken. Meget mere end på vores tidligere albums. Det hører man virkelig i begyndelsen af Bes, og det får en til at sætte pris på alle de perkussive lyde og det rum, det er optaget i”, siger Martin Stender.

Siden Girls in Airports fandt sammen I 2009 har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd, der har fået anmelderne til at sammenligne bandet med så navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek. Girls in Airports er en af de unge danske indie-jazzbands, som er lykkes med at slå igennem i udlandet og de har turneret USA, Kina, Brasilien, og det meste af Europa.

Girls in Airports består af Martin Stender på saxofon, Mathias Holm på keyboards, Victor Dybbroe på perkussion og Anders Vestergaard på trommer.