06.07.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 270-320 kr. (Eks. gebyr)

Ginman/Blachman/Dahl

feat. Julia Werup

Lennart Ginman, Thomas Blachman og Carsten Dahl er en af Skandinaviens fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio, der bedre end nogen forstår at forene spiritualitet med frigjorthed og traditioner med fornyelse.

De tre gamle venner har spillet sammen i en årrække, og da de for snart 20 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, havde de også det sigte at arbejde som en selvstændig enhed omgivet af en række danske og internationale solister ved pladeindspilninger og koncerter. Til denne koncert har de inviteret den svenske sangerinde Julia Werup, der netop er aktuel med den anmelderroste udgivelse, The Thrill of Loving You.

Som sanger er hun selvlært. Hun har fundet sin ubesværede evne til at ramme tonerne præcist langt fra musikkonservatoriets øvelokaler. Julia Werup var i begyndelsen af tyverne, da hun i 2010’erne gjorde København til sin base. Her blev hun en aktiv del af techno-scenen. Hun har udfoldet sig inden for elektronisk deephouse, hun har samarbejdet med Jokeren og udlevet sin tilknytning til ord og musik på den københavnske scene for poetryreading og spoken word.

Nu kan Julia Werup opleves i helt andre rammer, i et repertoire af særligt udvalgte klassiske jazz standards. Gå ikke glip af en helt unik koncertoplevelse.

Carsten Dahl: piano, Lennart Ginman: bass, Thomas Blachman: drums, Julia Werup: vocal.