02.04.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 325 kr. (Eks. gebyr)

Gangway

Koncerten med Gangway den 2. april på Bremen Teater er flyttet til Hotel Cecil den 18. december. Billetter til til koncerten på Bremen Teater er gældende til den nye dato.

————

Efter mere end 20 års pause gjorde Gangway comeback som live-band i 2017. Der var fem flotte stjerner fra B.T., og Gaffa gav de maksimale seks stjerner til gruppens genkomstkoncert i DR Koncerthuset:
”Selvom bandet er blevet fysisk ældre at se på, har de bevaret og forfinet deres musikalske håndværk og udtryk.”

I 2019 fulgte gruppens første album i 23 år, og ”Whatever It Is” modtog også masser af ros. Politiken kvitterede med fire hjerter og skrev:
”På sin vis er Gangway stadig dejlig udansk. Eller bare utilpasset i det flade landskab. For det skæve forhold til tidsånd og samtidens poptoner har ikke ændret sig i de 23 år, der er gået siden deres seneste album”.

Information var også positive og skrev:
”Gangway synes nu helt afklarede med, hvem de var, og hvem de er. Hvad der har været værd at holde fast i, og hvad der hviler bedst i fortiden”.

Koncertformen er stadig intakt, for i maj måned blev Gangways koncert på Train i Aarhus belønnet med fem stjerner fra Gaffas anmelder, der skrev:
”At opleve Gangway spille nye sange live for første gang i mere end 20 år er lidt som at se økokøer komme på græs efter en lang vinter. Det er tydeligt, at de nyder det”.

 

I henhold til Statsministeriets retningslinjer ift. coronavirus (COVID-19) gennemfører Bremen Teater sine kommende arrangementer, da stedets kapacitet er under 1.000 mennesker.
Vi har opstillet dispensere med håndsprit og opfordrer vores gæster til at benytte sig af dem og generelt være opmærksomme på god hygiejne.