Arrangementet er afholdt

Gangway

(kl. 21.30)

Legendariske Gangway giver to koncerter  den 5. december på Bremen Teater.

Efter mere end 20 års pause gjorde Gangway comeback som live-band i 2017. Der var fem flotte stjerner fra B.T., og Gaffa gav de maksimale seks stjerner til gruppens genkomstkoncert i DR Koncerthuset:
”Selvom bandet er blevet fysisk ældre at se på, har de bevaret og forfinet deres musikalske håndværk og udtryk.”

I 2019 fulgte gruppens første album i 23 år, og ”Whatever It Is” modtog også masser af ros. Politiken kvitterede med fire hjerter og skrev:
”På sin vis er Gangway stadig dejlig udansk. Eller bare utilpasset i det flade landskab. For det skæve forhold til tidsånd og samtidens poptoner har ikke ændret sig i de 23 år, der er gået siden deres seneste album”.

Information var også positive og skrev:
”Gangway synes nu helt afklarede med, hvem de var, og hvem de er. Hvad der har været værd at holde fast i, og hvad der hviler bedst i fortiden”.

Koncertformen er stadig intakt, for i maj måned blev Gangways koncert på Train i Aarhus belønnet med fem stjerner fra Gaffas anmelder, der skrev:
”At opleve Gangway spille nye sange live for første gang i mere end 20 år er lidt som at se økokøer komme på græs efter en lang vinter. Det er tydeligt, at de nyder det”.

Andre datoer