26.03.2021
Kl 21:30
Dørene åbner kl 20:30
Pris: 225 kr. (Eks. gebyr)

Ganger

(kl. 21.30)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Ganger på Bremen Teater den 26. marts (kl. 21.30), men det er lykkedes at flytte koncerten til den 13. juni 2021 (kl. 20.30) – en søndag i starten af sommeren. Alle billetter købt til koncerten på Bremen Teater den 26. marts (kl. 21.30) er også gyldige til koncerten på Bremen Teater den 13. juni 2021 (kl. 20.30), der er med unummererede siddepladser.
Alle billetkøbere modtager en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

————————
Efter to anmelderroste album på et år og en stribe udsolgte koncerter i 2020 giver den fremadstormende danske popgruppe Ganger koncert på Bremen Teater den 26. marts 2021.

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debutalbum ’Mørk’, hvilket blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps, og siden da har bandet taget Danmark med storm. Den 2.oktober i år udgav gruppen den længe ventede opfølger, ’Tro,’ som er anden del af den planlagte ’Mørktropisk’- trilogi. Ligesom debuten fik Tro ligeledes fremragende anmeldelser – blandt andet topkarakter med 6 stjerner i GAFFA.

Singlerne ’Olympisk’, ’Bye Bye’ og ’Styrke’ må alle betegnes som radio hits, hvor to af dem har været Ugens Uundgåelige på P3, der har bidraget til bandets over 1.000 afspilninger på P3 på blot et år, samt den mest spillede dansksprogede sang på P6 Beat i 2019.

Til P3 Guld optrådte bandet med publikumsfavoritten ’Pumper Mama’ og hittet ’Bye Bye’ i en magtdemonstration og satte en tyk streg under hypen og opmærksomheden bandet har krævet. Ganger endte også med at tage P3 Guld Talentprisen med hjem, og det hele ligner en gentagelse af sidst år hvor albummet ’Mørk’ og singlen ’Olympisk’ var at finde på alle dagblade og mediers årslister. Politiken kårede det som årets tredjebedste danske album, Informations Ralf Christensen havde den på toppen af sine liste over årets albums og Soundvenue og Euroman havde begge albummet på en femteplads på deres årslister.
Ganger var også topscorer til årets Steppeulven med hele seks nomineringer, herunder årets udgivelse, årets komponist, årets håb og årets sang, hvor de vandt de to sidste nævnte.