04.04.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

Fries Before Guys

Det bliver mellem os

Showet med Fries Before Guys er rykket til den 27. august på vores søsterspillested Hotel Cecil. Billetter købt til koncerten den 4. april er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 27. august.

Besked fra arrangøren:
Showet med Fries Before Guys den 4. April 2020 på Bremen Teater flyttes til Hotel Cecil den 27. August 2020. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til showet den 27. August 2020.

OBS! Showet er rykket til Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K.
Showet på Hotel Cecil vil være med unnummererede siddepladser, dørene åbnes kl.19.00

______________________________________________________________________

Med stribevis af udsolgte live-optrædender bag sig kommer Fries Before Guys den 4. april tilbage til Bremen Teater med deres nye live-show “Det bliver mellem os”.

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund mere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019. 

I maj 2019 udgav de bogen “En som os” på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarks-turné med fyldte sale og udsolgte shows.