Arrangementet er afholdt

FRAADS

Kl. 18

FRAADS spiller ekstrakoncert den 7. maj på Bremen Teater kl. 18.00. 

I august måned udgav FRAADS deres længe ventede debutalbum ’FRaaaDS’, som har fået flotte anmeldelser med sig. Albummet er en magisk realistisk fortælling o

m en ung mand, der er fuldkommen opslugt af sine følelser, drifter og indre stemmer. Et univers, der går igen til deres koncerter, hvor Papa Erotic blandt andet slanger sig rundt i stemningsfulde kulisser. FRAADS skulle rigtig have afsluttet året på fornem vis i Bremen Teater, men nu tager de revanche den 7. maj.

FRAADS havde glædet sig utrolig meget til at afslutte 2020 med deres trofaste fans sidste år, men ser nu i stedet frem til et forår, hvor verden forhåbentligt er åbnet mere op:
“Sidste år havde vi virkelig gjort os umage med touren. Skabe en samlet fortælling, som vi virkelig kunne mærke, at publikum forstod og vibede 100% til. Vi havde sådan glædet os til nytårsbraget; men nu er vi mere klar end nogensinde til at levere det fedeste show vi har lavet til dato i foråret. Den her koncert bliver for alle, der savner livemusik og som ikke kan vente til at have det vildt sammen igen” udtaler FRAADS.

Sidste år spillede duoen tour, hvor de bl.a. væltede fans bagover til 2 x udsolgte Store VEGA. GAFFA skrev bl.a. i en 5-stjernet anmeldelse:
“Så tak, Fraads, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance. I har inviteret mig ind i en verden, der er ny, spændende og pirrende. Og som jeg kun har lyst til at udforske yderligere og være en del af.”

Med udgivelsen af debutalbummet ’FRaaaDS’, fik de utrolig ros fra toneangivende medier som Politiken, Information, Soundvenue og Bands of Tomorrow. Nu er de i studiet igen og arbejder stærkt på at vise nyt frem til deres loyale fans i løbet af foråret.