21.11.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 295 kr. (Inkl. gebyr)

Foil Arms & Hog

Den irske sketch comedy gruppe Foil Arms & Hog kommer til Bremen Teater i København den 21. november. 

Som Foil Arms & Hog har Sean Finegan, Conor McKenna og Sean Flanagan siden 2008 optrådt i TV, radio, på scenen og online. Hver uge skriver og optager gruppen en ny sketch, som de udgiver på YouTube, Facebook og Instagram under titler som ‘When Irish People Can’t Speak Irish’, ‘An Englishman Plays Risk’, ‘WTF is Brexit’ og ‘How to Speak Dublin’. 

Samlet er videoerne blevet set over 1 milliard gange. 

Gruppen har turneret over hele verden og optrådt for henrykte sale i Irland, UK, USA, Australien, Tyskland og på Edinburgh Fringe Festival. Til november er turen kommet til Danmark, når trioen slår vejen forbi Bremen Teater i København. 

 


SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.