02.09.2023
Kl 22:00
Dørene åbner kl 21:30
Pris: 175 kr. (Inkl. gebyr)

Finlay Christie (UK)

OK Zoomer (kl. 22 på Kolme)

Prisvindende komiker Finlay Christie kommer til Kolme under Comedy Stop Copenhagen Festival. 

På under et år har den fremadstormende komiker fået over 100 millioner views på Youtube og TikTok, og som kun 19-årig vandt Finlay Christie den engelske stand-up konkurrence So You Think You are Funny, der tæller tidligere vindere som Aisling Bea, Dylan Moran, Lee Mack, Peter Kay og David O’Doherty. Til september kommer han til Kolme med sit show OK Zoomer.

Comedy Stop Copenhagen forvandler Bremen Teaters nye bar Kolme til en intim comedy club, der står som festivalens mindste og mest intime scene for en række internationale komikere. Kolme ligger lige ved siden af Bremen Teater.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.