10.10.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

Elias Ehlers

Jagten På Elias

Elias Ehlers kommer til Bremen Teater den 10. oktober med sit nye show “Jagten på Elias”.

“Jagten på Elias” bliver det mest personlige show, som Elias har lavet til dato, og det siger ikke så lidt. Elias er netop kendt for sin helt særlige evne til at gøre det alvorlige i hans eget liv sjovt og relevant for andre, og undervejs endevende sig selv og hudløst ærligt dele ud af egne oplevelser og skæve tanker.

På sin sidste solo tour “FAR” dykkede Elias ned i alle de tanker og mærkelige situationer, der opstår, når man er Elias Ehlers og bliver far. I “Jagten på Elias” går han et skridt videre og forsøger at få hoved og hale på hans egen kamp for at finde ud af, hvem han egentlig er og alle de veje og vildveje den jagt har ført ham ud på gennem et langt liv. For sagen er den, at han har tabt sig selv et sted undervejs:

“Når jeg tænker på min barndom kan jeg mærke hvem jeg er, men i processen fra barn, til ung, til voksen har jeg mistet gnisten, og følelsen af at være mig selv. I stedet er jeg endt som et forsøg på en person, der håber han er god nok. Derfor er jeg begyndt at jagte Elias, for at finde ham og få ham hjem”, siger Elias om showet.

Det lyder alt sammen meget alvorligt, og det er det sådan set også, men når det er Elias Ehlers, der er vært, så er der også garanti for en virkelig sjov aften med stand-up fra øverste hylde og vanvittige historier fra en person, der har en udsøgt evne til at ende i absurde situationer.