23.08.2022
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Egoets vej ind i sjælen

Foredrag med Den Mentale Kriger Kim Boye og Henning R. Jensen

Forfatter, mentor, mental inspirator Kim Boye forklarer sammen med civilingeniør Henning R. Jensen, hvordan vi skaber det liv, vi ønsker at leve.

Foredraget giver dig værktøjer til at ændre de mønstre, som vi falder i igen og igen. Det er ved at blive bevidste om vores tanker følelser og overbevisninger, at vi kan skabe de forandringer, vi ønsker os.

Henning forklarer med sin tekniske baggrund, hvordan kvantefysikken har vist os, at tanker, følelser og overbevisninger skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Her er vores hjerte langt den stærkeste bidragsyder, fordi hjertets energi målbart er 60 gange kraftigere end energien fra hjernen. Derfor er det så vigtigt, at vi lærer at leve fra vores hjerte, hvilket også er Egoets vej ind i sjælen. Egoet skabes i hjernen, men når vi skaber balance mellem hjerne og hjerte, kan vi udnytte egoets styrke sammen med sjælens kraft til at skabe det vi ønsker – det er via vores hjerte vi kan gå sjælens vej, og det er afgørende for at opnå, det vi ønsker i livet.

Kim Boye vil med meget enkelte redskaber, og klar tale med en troværdig energi, vise dig hvordan du kan forandre dit liv.

Foredraget giver dig en forståelse for
• hvordan vi skaber de forandringer i vores liv som vi ønsker
• hvorfor kærligheden til dig selv og andre er så afgørende
• hvordan du kombinerer egoets styrke og sjælens kraft