18.02.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 330 kr. (Inkl. gebyr)

Ed Byrne (IE)

If I'm Honest

Den irske komiker Ed Byrne, der er kendt fra bl.a. Live At The Apollo, Mock The Week og QI, kommer til Bremen Teater den 18. februar med sit nye show “If I’m honest”.

Gennem sin 20 år lange karriere, er Ed Byrne blevet rost til skyerne af kritikerne og oplevet stor succes i England og hjemlandet Irland. Han har optrådt for udsolgte sale – blandt andet til Edinburgh Fringe og med shows i hele to uger i West End Theatre og været en fremtrædende figur i radioen, på TV og spillet med i forskellige film. Succesen har også bragt hans comedy shows til Australien, Singapore, Belgien, Bermuda, Østrig og så har han været inviteret inden for hos Late Night With Conan O’Brien hele fem gange og været tilbagevendende gæst hos The Graham Norton Show, Live At The Apollo, Mock The Week og QI

Til februar er turen kommet til Danmark, når han kommer til Bremen Teater i København med sit nye comedy ‘If I’m Being Honest’.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation