22.02.2021
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: https://www.tikko.dk/events?page=1®ionId=&time=&organizer=&search=drabscheferne+bremen+teater&categoryId= kr. (Eks. gebyr)

Drabscheferne: Ove Dahl og Kurt Kragh

Den ultimative forbrydelse - drabet

Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl, der er landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, kommer til Bremen Teater, hvor det skal handle om de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne.

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Foto: Les Kaner