09.06.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Det vi taler om

Ditte Okman og Co. bringer danskernes yndlingssladderprogram Det vi taler om til Bremen Teater den 9. juni. 

Da Ditte Okman og Co. i 2020, 2021 og 2022 indtog det danske land, blev billetterne revet væk, og det er derfor en fornøjelse igen at kunne præsentere Det vi taler om live på Bremen Teater. Så læg den politiske korrekthed på hylden og grib muligheden for en enestående aften i selskab med nogle af landets mest feterede mediepersonligheder og selvfølgelig Danmarks ukronede sladderdronning, Ditte Okman.

”Det, vi taler om” er Danmarks bedste sladdermagasin, der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet?

Vi tager sladder alvorligt! Kom ind og se holdet live til Danmarks bedste fredagsbar, når de graver lidt dybere – og få de rigtige historier bag kulisserne.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation