Arrangementet er afholdt

Delvon Lamarr Organ Trio (US)

Glødende vintage soul, New Orleans funk og jazz slår gnister, når Delvon Lamarr Organ Trio (US) spiller koncert på Bremen Teater i København den 28. maj.

Seattle-trioen Delvon Lamarr Organ Trio udgav i 2022 albummet ‘Cold As Weiss’, som – præcis som titlen antyder – var en tour-de-force i trioens tilbagelænede og eksplosive instrumental musik.

Deres lyd er blevet omtalt som rendyrket feel good music, og der hersker da heller ingen tvivl om den amerikanske trios sammenspil af jazz, funk og soul, er ligeså vanedannende, som drivende af en høj grad af virtuositet.

Trioen består af Delvon Lamarr på Hammond orgel, Jimmy James på guitar og Julian McDonoough på trommer. Sammen fusionerer de alt fra 60’er jazz i stil med Jimmy Smith og Baby Face Willette til sprød soul med en smag af The Meters og Booker T. & The MGs. Hvilket krydres med et drys af Motown og Hendrix-guitarkræs.

Den sprængfarlige trio slog vejen forbi København så sent som i efteråret med en koncert, der gik udsolgt på kort tid og som var en musikalsk magtdemonstration, der for alvor satte gang i salen.

Det er derfor en stor fornøjelse at kunne byde de tre herrer tilbage til Danmark til endnu en omgang fuldfed soul-extravaganza, som du ikke vil gå glip af.

 SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores restaurant, bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, småretter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og småretter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.