28.06.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

David Sedaris

En af USAs mest fremtrædende satirikere David Sedaris kommer til Bremen Teater den 28. juni 2023.

Med sin spiddende og skarpe samfundskritik er Sedaris som en moderne Mark Twain, der skriver humoristiske, rørende og universelle observationer om den menneskelige natur ud fra sine egne skæve oplevelser.

Du kan se frem til humor og satire fra den øverste hylde, når David Sedaris rammer scenen med sit show og efterfølgende Q&A, hvor du kan være heldig at få netop dit spørgsmål besvaret. Showet består blandt andet af ikke offentliggjort materiale, der vil føre dig grinende og underholdt i gennem hele aftenen.

Både før og efter showet forlænges den gode stemning i lobbyen med baren åben, hvor David Sedaris vil signere bøger – og hvem ved, måske også kommer med lidt ekstra underholdning.

David Sedaris er en af USAs fremtrædende humorister, en ren mester i satire og en af nutidens mest observante forfattere. Mens han er elsket for sine personlige essays og noveller, er Sedaris også blevet nomineret til fem Grammy Awards for Best Spoken Words og Best Comedy Album. Der er solgt over 16 millioner eksemplarer af hans bøger, der er oversat til 32 sprog. I 2019 blev han valgt som medlem i American Academy of Arts and Letters. I 2020 kårede New York Public Library bogen “Me Talk Pretty One Day” til en af de 125 vigtigste bøger gennem de sidste 125 år.

Bemærk: Foredraget er på engelsk.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.