Arrangementet er afholdt

Dårligdommerne

Centervagt

Dårligdommerne er tilbage på Bremen Teater, når de anmelder Centervagt den 15. maj.

I 8 år har Dårligdommerne kæmpet for at få anmelderne til at slappe af i deres røvhul og give danske film en fair medfart i stedet for den næsten nepotistiske ros.

Sidste år virkede det som om, at de ENDELIGT havde lyttet og gav efter, da Centervagt udkom. Der blev bl.a. skrevet om filmen, “Man ville måske grine, men mest af medlidenhed, hvis det var egne folkeskolebørns skolekomedie, men at betale penge for at se dette makværk er en endnu større hån end filmen selv.” Og den blev kaldt for “Måske det værste bras, der nogensinde er lavet herhjemme.”

Og det er jo alt sammen meget fint. Men de danske anmeldere skal heller ikke tro, at de kan TAGE DÅRLIGDOMMERNES JOB! For det er jo deres opgave at se de dårligste, danske film. Og det sker den d. 15. maj på Bremen Teater i København. Det er David mod Goliat! Altså hvis David var tre fesne mænd, og Goliat var den seneste Rasmus Heide-film.

Podcasten Dårligdommerne gennemgår det smertehelvede, det er at have set “Centervagt” – ikke at forveksle med den amerikanske “Centervagten”, der tilfældigvis ligner nøjagtigt den samme film.

Filmen er tilgængelig (så du kan overveje at se den selv inden), gæsten er hemmelig og billetterne er til salg! Vi glæder os. På en måde. Til at få det overstået. Det er en joke. Ikke. Jo. Det er.