04.05.2021
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Danske Drabssager

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet med Danske Drabssager den 4. maj 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til arrangementet, så Danske Drabssager nu kommer til Bremen Teater den 31. januar 2022.

—————————
True Crime-podcasten Danske Drabssager kommer til Bremen Teater den 4. maj, hvor de går bag politiafspærringerne og går i dybden med efterforskningsarbejdet i virkelighedens kriminalsager – fortalt af dem, der har været helt tæt på.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer et par eksperter med på scenen – denne aften kan du møde tidligere drabschef Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen. Det er mænd, der i mange år har arbejdet med resultaterne af samfundets skyggeside – Drab, overgreb, vold. Deres grundige arbejde har været med til at få mange forbrydere fængslet og siden stillet for en dommer.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningerne. Også de retsmedicinske undersøgelser og juridiske aspekter vil blive vendt, når eksperter fra den del af efterforskningen toner frem på storskærmen. Denne aften hører du om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Varighed: 90 min.