06.12.2021
Kl 19:50
Dørene åbner kl 18:50

Danish Music Awards Jazz 2021

Palle Mikkelborg & Jakob Bro, Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley, Jakob Anderskov: Spirit of the Hive, Erna & Lisbeth Diers, Nebula, Jeanett Albeck

Danish Music Awards Jazz vender tilbage til Bremen Teater, når årets jazzpriser uddeles mandag 6. december 2021. En god håndfuld af den danske jazzscenes mest markante livenavne indtager scenen, og Jeanett Albeck er showets værtinde, når cremen af dansk jazz hyldes på denne festaften.

Der er en del at fejre på jazzscenen lige nu. De danske spillesteder er igen åbne, og der er masser af muligheder for at komme ud og opleve jazzen på både små og større scener. Dansk jazz syder og bobler og har det godt. Et rekordhøjt antal nye jazzudgivelser er udkommet i løbet af det forgangne år, så der bliver rift om priserne, når årets jazzfest løber af stablen på Bremen Teater 6. december.

Der er garanti for godt selskab, når en række af jazzens markante navne indtager scenen på Bremen Teater i København og spiller live for publikum, lyttere og seere. Aftenen byder på et stærkt, varieret musikalsk program.

Du kan opleve følgende navne live:
Palle Mikkelborg & Jakob Bro
Erna & Lisbeth Diers
Snorre Kirk Quartet feat. Stephen Riley
Nebula
Jacob Anderskov: Spirit of the Hive

Garvet værtinde og masser af priser
Aftenens værtinde er for tredje år i træk skuespiller og musiker Jeanett Albeck, der med sin scenevante power og sin dybe forankring i musikkens verden som ingen anden kan binde en showaften af denne kaliber sammen.

Årets nominerede bliver offentliggjort 26. oktober. Lige nu lægger DMA-akademiet sidste hånd på afstemningen indenfor de forskellige kategorier, der samlet kommer til at tælle mere end 30 nominerede navne.

Du kan dog stadig nå at være med til at præge priserne ved at indstille en kandidat til JazzDanmark Prisen – Årets Koncertoplevelse 2021, som uddeleles til en arrangør af en koncertoplevelse indenfor jazz eller jazzens beslægtede genrer. Du kan frem til 21. oktober indstille en kandidat til prisen her. 

Showet sendes live 6. december fra kl. 20.00 på DR P8 Jazz og på TV 2 Lorry.

DMA Jazz produceres og afvikles af JazzDanmark sammen med følgende partnere:
DR P8 Jazz
TV 2 Lorry
Bremen Teater
Med stor tak til disse bidragydere:
Statens Kunstfond
Beckett Fonden
William Demant Fonden