08.07.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 310 kr. (Inkl. gebyr)

Dame Dearest

JAZZSALON MED EMMA SEHESTED HØEG

Dame Dearest – Emma Sehested Høeg – spiller koncert med sit store band af stjernemusikere og forvandler Bremen Teater til en jazzet natklub for én enkelt aften under Copenhagen Jazz Festival. 

Soundvenue beskriver Emma Sehested Høeg som ”(…) en ny tids superstjerne”. Med den anmelderroste forestilling ”Farvel Til Madonna” og udsolgte koncert i bl.a. Store VEGA til foråret er Emma Sehested Høeg ved at iscenesætte sin artistkarriere. Nu er multitalentet klar i et helt nyt format, når hun under Copenhagen Jazz Festival inviterer til jazzsalon på Bremen Teater i København.

I feltet mellem musik, film og performance finder man Emma Sehested Høeg, der med stort band bestående af anerkendte musikere samt diverse surprise elementer leverer bløde rytmer i blanding af pop, soul og lidenskab. Men selvom Emma Sehested Høeg musikalske alterego bevæger sig mere indenfor pop-genren, så ligger en stor del af inspirationen i jazzen:

”Jeg har altid elsket jazz og jeg har altid følt at mit sind befinder sig godt i jazzens verden. Selvom mit musikalske projekt ikke udelukkende er jazz, så er der klart mange elementer som er hentet i jazzen i min lyd. Da jeg var yngre var mit go-to i weekenderne at tage på jazzklubber i København, købe billige bobler i baren, forsøge at se mystisk ud for derefter at prøve at snige mig op på scenen og give et nummer.” udtaler Emma Sehested Høeg.

Under Jazz Festivalen i København forvandler Emma Sehested Høeg Bremen Teater til en tilrøget, jazzet natklub for en enkelt aften, når hun, flamboyant og forførende, fortolker jazzklassikere. Hun forsøger at beskrive hvad det er ved genren hun så godt kan lide:

“Min yndlingsjazzmusik er den melankolske, melodiske, filmiske og drømmende-sig-væk-til-en-endeløs-nat-på-en-røget-club-i-paris-hvor-alle-drikker-champagne-i-champagneskåle-og-pludselig-ser-du-dit-livs-kærlighed-komme-imod-dig-musik-og-tiden-står-stille-agtigt-jazz. Det elsker jeg. Jeg har altid drømt om at dedikere en aften til lige akkurat den stemning.”

Emma Sehested Høeg er i de senere år blevet hyldet af både branche og medier som en ny generations superstjerne, der både skriver, spiller skuespil, synger og komponerer musik. Hun er bl.a. kendt fra kunstnerduoen How To Kill A Dog, som udover at opsætte hendes kommende koncerter har stået for forestillinger som ”Velkommen til Pandora”, ”Lolita For Altid” og ”Farvel Til Madonna”. Hun har medvirket i en række film og tv-serier, lavet radiosatire, haft værtsrollen ved Bodil-festen – og så er Emma Sehested Høeg gennem sine manuskripter, instruktion, skuespil og kompositioner bannerfører for et opgør med vaneforestillinger om kvinder.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.