Arrangementet er afholdt

Copenhagen Drummers

The Grand Tour (kl. 15)

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske
trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet
på Bremen Teater den 31. oktober 2020.

30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere og publikum har
taget fantastisk godt imod med ord som ‘energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt og imponerende’. Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.

Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor. Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers’ THE GRAND TOUR rammer Bremen Teater i København.

Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix. Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Gennem de seneste 5 år har drengene turneret Danmark tyndt med deres 2 shows ELEMENTS TOUR og LIGHTS ON. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og senest HKH Kronpris Frederiks’s 50 års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena. Det er tydeligt, at Copenhagen Drummers siden begyndelsen kun har haft én ting for øje, nemlig at gøre
oplevelsen endnu mere fascinerende og spændende for deres publikum!