Arrangementet er afholdt

Clement Kjersgaard

DE NÆSTE 25 ÅRS VERDENSHISTORIE

Clement Kjersgaard kommer til Bremen Teater den 20. februar.  

Få Clement Kjersgaards bud på de næste 25 års verdenshistorie. Der er garanti for skarphed, indsigt, uforudsigelighed og humor, når Clement Kjersgaard drager på sin første landsdækkende foredragsturné. Der vil være masser af tid til, at du kan stille dit eget spørgsmål til den garvede journalist og TV-vært.

De næste 25 års verdenshistorie
Fra corona over krigen i Ukraine til klimaet og økonomien – udfordringerne tårner sig op. I Danmark vil en række af vores fundamentale værdier blive sat under pres, når verden forandrer sig så grundlæggende, som det sker nu. Det mener tv-vært, bladudgiver m.m. Clement Kjersgaard, der som 11-årig grundlagde en radiostation, som 16-årig drog til Hong Kong for at få studentereksamen og som 35-årig modtog Publicistprisen.

Glæd dig til at opleve Clement Kjersgaard på hans første landsdækkende foredragsturné – der er sat god tid af til, at tilhørerne kan stille de skarpe spørgsmål, og Clement svarer for sig.

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation