Arrangementet er afholdt

Christine Feldthaus

Hvad har vi danskere egentlig gang i?

Hvad optager os danskere lige nu og her? Det prøver Christine Feldthaus at sætte ord på denne aften, hvor hun tegner et humoristisk og ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.

Christine giver et sædvanligt skarpt, dagsaktuelt, men også lunt nedslag i danskernes livsstil og kommer ind på spørgsmål som:
– Hvorfor bekymrer mænd sig nu pludselig om uønsket hårvækst?
– Hvorfor er mange kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og Ferrero Rocher?
– Hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
– Hvorfor udvikler vores børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace?
– Og hvorfor ser de deres forældre som tjenere på 5-stjernede luksushoteller?
– Og hvordan og på hvad bruger vi egentlig vores tid og penge?

Om livsstilsekspert Christine Feldthaus
Ingen ved bedre end Christine Feldthaus, hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som “Kender du typen” og “So F***ing Special” på DR.
Christine Feldthaus er desuden aktiv som kommunikationsrådgiver, skribent, forfatter, bestyrelsesmedlem i Energifonden og ja, så er hun en enormt underholdende foredragsholder!

Vi garanterer dig en super sjov aften med risiko for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Christine tager os på en rejse hen over moderne livsførelse med Kählervaser, stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser!

Andre datoer

  • 16.01 | Christine Feldthaus Udsolgt