24.10.2023
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 330 kr. (Inkl. gebyr)

Christine Feldthaus

Starstruck med special guest: Anders Matthesen

Christine Feldthaus kommer til Bremen Teater med sit nye humoristiske og ærlige live talkshow ”Starstruck”, hvor Feldthaus dyrker sine helte og lader sig inspirere af de bedste indenfor deres felt. Den første gæst i ”Starstruck” er Anders Matthesen – Danmarks konge indenfor sit felt, i hvert fald hvis man spørger Christine Feldthaus.

Velkommen til et anderledes live talkshow I Bremen Teater. Det er vigtigt at dyrke sine helte. Og at lade sig inspirere af de bedste indenfor deres felt.
Den første gæst i Starstruck bliver Anders Matthesen – Danmarks konge indenfor sit felt i hvert fald hvis man spørger Christine Feldthaus. Anders har sagt ja til at møde op til en humoristisk og ærlig samtale, hvor alt kan ske.

Vi skal blive klogere på fænomenet og mennesket Anders Matthesens – Hvor kommer inspirationen fra? – Er der dage hvor Anders ikke laver en skid? – Hvad er den værste kritik man kan få? Og hvorfor er Japan så inspirerende? Og så en hel masse andet, som vi ikke vil løfte sløret for lige nu.

Vi har slukket for alle kameraer – vi er til stede i nuet sammen med publikum.

Det kan blive lige lovlig live. Vores gæster i salen er mere end velkomne til at stille spørgsmål til scenen. Vi svarer på (næsten) ALT.

 


 

SPIS PÅ KOLME INDEN ARRANGEMENTET

Varm op til arrangementet på vores bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer lækre tapas, små retter, vin, cocktails og øl i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til arrangementet.

Tapas skal forudbestilles senest samme dag som arrangementet kl. 12 via Dinnerbooking.

Vi serverer to forskellige slags tapas af gode råvarer som chorizo, gode oste, artiskokcreme m.m. og små retter som sardiner, cremet burrata og surdejsbrød med olivenolie. Se vores menu her.