16.02.2021
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00

Charles Hill

Jagten på Skriget

For første gang på en dansk scene; Scotland Yard-kunstdetektiv Charles Hill fortæller, hvordan han fandt det verdensberømte maleri Skriget den 16. februar på Bremen Teater.

Natten til den 12. februar 1994 ventede hele Norge i spænding. Vinter-OL i den norske by Lillehammer skulle starte om få timer. Det var en perfekt dag – en perfekt dag for et af Norges mest omtalte tyverier.

Han har aldrig før stået på en dansk scene. Nu fortæller tidligere politiagent i Scotland Yard Art and Antiques Unit, Charles Hill, om livet som en af verdens mest profilerede kunstdetektiver – og om hvordan han fandt det verdensberømte maleri Skriget, efter det blev stjålet i 1994.

Unikt indblik i en usædvanlig karriere
Glæd dig til en oplevelse i særklasse, når Charles Hill giver et unikt indblik i sin usædvanlige karriere, hvor glamour og risici er en fast del af hverdagen. Du får beretninger fra intelligent detektivarbejde, spændende missioner og infiltrering af kriminelle netværk. Derudover fortæller Hill selvfølgelig, hvordan han i samarbejde med det norske politi fandt det uvurderlige maleri Skriget af Edvard Munch.

Et smut ind i den kriminelle verden
Vi håber, du er klar til blodige historier, ægte spænding og komplicerede mysterier. Tag med ind i den kriminelle verden på nervepirrende jagt efter stjålne skatte. Vi møder de mest sofistikerede kunstdealere, hårdkogte kriminelle, ærkerivaler og mafiamedlemmer på et sort marked, hvor verdens mest værdifulde kunstværker er i omløb for flere milliarder kroner.
Velkommen til en aften i selskab med true crime mesterdetektiven, Charles Hill!

Charles Hill har mere end 20 års erfaring i Scotland Yard Art and Antiques Unit. Han er en af verdens mest kendte kunstdetektiver og har været med til at opklare flere af de største kunsttyverier i moderne tid.

Foredraget holdes på engelsk.

Foto: Richard Ansett