05.03.2021
Kl 19:30
Dørene åbner kl 18:30

Blinkende Lygter

(kl. 19.30)

I henhold til Statsministeriets anvisninger er Bremen Teater lukket til den 6. april 2021.
Vi forsøger at flytte alle de berørte arrangementer til en ny dato og melder ud omkring de enkelte arrangementer, når vi ved mere. Har du billet til et af vores arrangementer i den nævnte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Vi beder om jeres forståelse og tålmodighed, da vi ikke kan besvare alle spørgsmål nu og her.
Vi informerer løbende via vores hjemmeside og Facebookside.

——————————

NørregadeTeatrets udgave af ‘Blinkende Lygter’ kommer til Bremen Teater med et nyskrevet og friskt skuespil, der er baseret på Anders Thomas Jensens film.

De fleste husker sikkert den skæve historie om de fire drenge; Peter, Arne, Thorkild og Stefan, der på grund af svigt i barndommen stikker af og tilfældigt mødes på en banegård. Sammen føres de ud i den kriminelle løbebane, men de står altid sammen og støtter hinanden.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut, men han er nødt til at lave et sidste job for chefen og bagmanden “Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke udkants-Danmark, og deres møde med de sære eksistenser, som lever der, hvor den lille banden må forsøge at passe ind.

”Blinkende Lygter” har et sprudlende hold på scenen – Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. De to stærke kvinder i historien spilles af Christina Bech.

Medvirkende: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Jakob Højlev Jørgensen, Peter Pilegaard, Christina Bech, Kristian Boland, Frank Rubæk
Instruktør: Frank Rubæk
Dramatiker, forfatter: Anders Thomas Jensen – bearbejdet af Vivian Nielsen
Producent: NørregadeTeatret
Co-producent: Teater 2
Arrangør: Teater 2