10.09.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 205 kr. (Inkl. gebyr)

Bleeder

Anført af den ikoniske guitarist Peter Peter vender det danske rockband Bleeder tilbage til Bremen Teater, hvor de spillede to koncerter for fyldte sale i 2020.

Peter Peter har prøvet at være i rampelyset nogle år i 1990’erne, hvor hans band, Sort Sol, var landets populæreste, indtil han skred i 1995. Siden har han stået i spidsen for Bleeder; en forunderlig, levende organisme, der forandrer sig i en konstant bevægelse, når den da ikke ind imellem helt forsvinder.

I 2020 kunne The Bleeder Group fejre 25-årsjubilæum, hvor de forud for udgivelsen af to lp’er med musik til Nicolas Winding Refns film Pusher II og Pusher 3 i oktober 2019 fandt sammen for at øve til en enkelt optræden i en pladebutik på Gl. Kongevej i København. Hvor hundredevis af folk dukkede op til begivenheden.

Til september sætter Bleeder kurset mod Bremen Teater, hvor repertoiret vil bestå af numre fra de to albums, Psycho Power (1997) og Sunrise (2004), men naturligvis også nye og ukendte ting, hvor bandets tre guitarister kan spille op til og imod hinanden oven på en betontung bund af bas og to trommeslagere. Det er hårdt og uforsonligt, men ikke kun. Det er også melodier, som vi ved, at Peter Peter kan skrive dem, og så er der naturligvis plads til, at alt kan ske.

Line-up
Peter Peter (guitar, vocal)
Marie Eline Hansen (vocal)
Bjørn Banke (guitar)
Mads Såby (guitar)
Kaspar Luke (bas)
Povl Kristian (keys)
Christian Rønn (keys)
Peter Kyed (synth)
Mads Folmer Richter (trommer)
Rune Thøgersen (percussion)