Arrangementet er afholdt

Bikstok

"Over stok og sten" 15 år (kl. 21)

Bikstok kan i 2020 fejre 15 års jubilæum for deres legendariske debutalbum “Over Stok Og Sten”, hvilket skulle fejres med to særlige koncerter på Bremen Teater. Den ene koncert nåede at blive afholdt, mens den anden koncert ikke blev afholdt, da den lå i perioden, hvor alt var lukket ned. Det bliver der heldigvis rådet bod på nu, da Bikstok Røgsystem nu kommer til Bremen Teater den 20. juni 2021.

Bikstok er den første dansksprogede dancehallgruppe, bestående af Eagger, Pharfar og Blæs Bukki. Deres debutalbum ”Over Stok Og Sten” satte gang i en ny bevægelse inden for dansk musik og har siden stadfæstet medlemmerne som ikoner på den danske musikscene.

I 2020 er 15 år siden, at ”Over Stok Og Sten” udkom, og efter de seneste år at have spillet på de helt store scener – 3 udsolgte shows på Store Vega, Orange Scene på Roskilde Festival, NorthSide og Bøgescenen på Smuk Fest – besluttede de 3 Stokke, at en fejring af debutalbummets jubilæum skulle være i øjenhøjde med publikum.

Det sker med to koncerter på Bremen Teater, hvor de tre lyrikekvilibrister Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman fejrer deres stilskabende debutalbum i intime rammer.