Arrangementet er afholdt

Bikstok

"Over stok og sten" 15 år (kl. 21)

Koncerten med Bikstok Røgsystem er flyttet til den 10. marts 2021. Billetter til den oprindelige dato (den 22. maj 2020 på Hotel Cecil, den 18. november 2020 på Hotel Cecil og den 9. december 2020 på Bremen Teater) er også gældende til den nye koncert den 10. marts 2021.

————————–
Bikstok er den første dansksprogede dancehallgruppe, bestående af Eagger, Pharfar og Blæs Bukki. Deres debutalbum ”Over Stok Og Sten” satte gang i en ny bevægelse inden for dansk musik og har siden stadfæstet medlemmerne som ikoner på den danske musikscene.

I 2020 er 15 år siden, at ”Over Stok Og Sten” udkom, og efter de seneste år at have spillet på de helt store scener – 3 udsolgte shows på Store Vega, Orange Scene på Roskilde Festival, NorthSide og Bøgescenen på Smuk Fest – besluttede de 3 Stokke, at en fejring af debutalbummets jubilæum skulle være i øjenhøjde med publikum.

Det sker med to koncerter på Bremen Teater, hvor de tre lyrikekvilibrister Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman fejrer deres stilskabende debutalbum i intime rammer.

Andre datoer

  • 02.12 | Bikstok Udsolgt