17.03.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Benjamin Koppel Jazz Galla

Celebrating Stevie Wonder

Benjamin Koppel Jazz Galla gør det igen. Succesen fortsætter og denne gang fejrer Koppel & co. den måske mest ikoniske soulsanger og komponist, Stevie Wonder, der i 2020 fyldte 70 år.

Med udødelige klassikere som “Superstition”, “Isn’t she lovely” og “I Wish” har Stevie Wonder, som har solgt mere end 100 millioner plader, givet os en sangskat, der er blandt de mest spillede og elskede. Og nu har Benjamin Koppel så inviteret gode venner, nogle af landets største stemmer og mest elskede sangere; Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel og Patrick Dorgan til at fortolke alle de store ballader og power-soulhits i nye jazzede arrangementer.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist – og denne gang bliver ingen undtagelse.