10.02.2023
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00

Benjamin Koppel Jazz Galla

Celebrating Sting (kl. 21)

Efter en række fantastiske shows forsætter Benjamin Koppel Jazz Galla med at hylde endnu en superstjerne; nemlig Sting ved en forrygende og festlig koncert på Bremen Teater.

Med udødelige klassikere som “Every breath you take”, “Roxanne”, “Shape of my heart” er Stings sange stadig blandt de mest spillede og elskede. Saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel har inviteret de 3 vidunderlige sangere Marie Carmen Koppel, Patrick Dorgan og Mark Linn, og sammen dykker ned i det store sangkatalog, der har bevæget og begejstret fans verden over.

Benjamin Koppel Jazz Galla har turneret for fulde huse siden 2013 med forskellige shows og en lang række af landets største stemmer og bedste entertainere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, ved en række forskellige shows – denne gang bliver ingen undtagelse.

Lineup:
Marie Carmen Koppel (vokal)
Patrick Dorgan (vokal)
Mark Linn (vokal)
Benjamin Koppel (saxofon)
Jesper Bodilsen (bas)
Søren Bebe (piano)
Zoltan Csörsz (trommer)

Foto: Jan Palle

 Varm op til arrangementet på vores nye bar og café Kolme, der ligger lige ved siden af Bremen Teater. Vi serverer vin, cocktails, øl og snacks i hyggelige og stemningsfulde omgivelser i timerne op til showet. 

Der kan bestilles bord via www.kolmekbh.dk/bordreservation